Treningsleir

Storhamar kunstløp arrangerer årlig treningsleirene Sk8 Hamar og Sk8 Oberstdorf.

Sk8 Hamar

Hver sommer ønsker storhamar kunstløp velkommen til sin sommerleir full av læring, godt vennskap og mye moro. Vi tilbyr trening i Hamars flotte kunstløparena fra OL 1994, overnatting og bespisning i hallen, samt off-ice aktiviteter i og rett utenfor hallen. Det blir tre isøkter pr. dag, samt barmark og dans annenhver dag.

Vi ønsker både nye og tidligere deltagere hjertelig velkommen til Hamar, en flott ferieby med strandpromenade fra sentrum og helt ut til ishallen. Langs hele denne promenaden er det badestrender. Langs den samme løypa finner dere skate-anlegg, strandvolleyball-baner, samt Hedmarksmuseet med mye gammel kulturarv. Her finner dere også Norsk Jernbanemuseum og Domkirkeruinene (middelalderkirke) som er innebygget i en vakker glasskatedral, Hamardomen (kjent mål for arkitektstudenter fra fjern og nær). En interessant og flott spasertur!

Ellers kan byen vår by på trivelig sentrum med gode uterestauranter. Er været dårlig har vi blant annet lekeland og bowling. Med andre ord, nok å finne på uansett vær!

Sk8 Oberstdorf

Sk8Oberstdorf er en treningsleir i regi av Storhamar Kunstløps hovedtrener Lillian Arnesen.

Her ordner man ordner seg med innlosjering på egenhånd, men Lillian er behjelpelig med råd og tips. Leiren består av tre økter på is og en barmarksøkt daglig.

Oberstdorf er et fantastisk fint sted om man trives med frisk luft og flotte fjell som nære naboer. Her er aktivitetsmuligheter for små og store, med fjellbad, termalbad og badeland i nærheten og mange turmuligheter. Selve stedet er en liten landsby med godt restaurant- og cafétilbud. Trygge omgivelser gjør dette til en svært fin plass for kunstløpsleir.

Spørsmål?

Alle spørsmål om treningsleirene rettes til Lillian Arnesen på epost lillian@storhamar-kunstlop.no. (Åpner epostklient) eller tlf 934 63 767 (ekstern).

Relatert innhold

  • NB. ny påmeldingsfrist 18.05! Sk8 Hamar 2023

    Kjære alle sammen, både nye og "gamle" løpere; Sk8 Hamar arrangeres som vanlig i uke 29 og 30 og påmeldingen er nå åpnet. I år blir overnattingen på Prestrud skole, som ligger ved idrettsplassen der også voksenløpere og trenere bor. Dette er 5-10 minutter å gå, avhengig av tempo. Wang renoverer s...

    Les innlegg
  • Sk8 Oberstdorf 2023

    Årets Sk8 Oberstdorf avholdes fra 19. til 26. juni med 3 økter på is og 1 barmarksøkt hver dag. Fredag 23. juni vil være fridag. Les mer om Sk8 Oberstdorf her Påmelding Påmeldingsfrist for årets leir er 20.04. Klikk her for å gå til påmeldingsskjema...

    Les innlegg