Hopp til hovedinnhold

Treningsleir

Storhamar kunstløp arrangerer årlig treningsleirene Sk8 Hamar og Sk8 Oberstdorf

Sk8 Hamar

Hver sommer ønsker storhamar kunstløp velkommen til sin sommerleir full av læring, godt vennskap og mye moro. Vi tilbyr trening i Hamars flotte kunstløparena fra OL 1994, overnatting i skole (nabobygget) og bespisning i hallen, samt off-ice aktiviteter i og rett utenfor hallen. Det blir tre isøkter pr. dag, samt barmark og dans annenhver dag.

Vi ønsker både nye og tidligere deltagere hjertelig velkommen til Hamar, en flott ferieby med strandpromenade fra sentrum og helt ut til ishallen. Langs hele denne promenaden er det badestrender. Langs den samme løypa finner dere skate-anlegg, strandvolleyball-baner, samt Hedmarksmuseet med mye gammel kulturarv. Her finner dere også Norsk Jernbanemuseum og Domkirkeruinene (middelalderkirke) som er innebygget i en vakker glasskatedral, Hamardomen (kjent mål for arkitektstudenter fra fjern og nær). En interessant og flott spasertur!

Ellers kan byen vår by på trivelig sentrum med gode uterestauranter. Er været dårlig har vi blant annet lekeland og bowling. Med andre ord, nok å finne på uansett vær!

Les mer om Sk8 Hamar 2024 her.

Sk8 Oberstdorf

Sk8Oberstdorf er en treningsleir i regi av Storhamar Kunstløps hovedtrener Lillian Arnesen.

Her ordner man ordner seg med innlosjering på egenhånd, men Lillian er behjelpelig med råd og tips. Leiren består av tre økter på is og en barmarksøkt daglig.

Oberstdorf er et fantastisk fint sted om man trives med frisk luft og flotte fjell som nære naboer. Her er aktivitetsmuligheter for små og store, med fjellbad, termalbad og badeland i nærheten og mange turmuligheter. Selve stedet er en liten landsby med godt restaurant- og cafétilbud. Trygge omgivelser gjør dette til en svært fin plass for kunstløpsleir.

Spørsmål?

Alle spørsmål om treningsleirene rettes til Lillian Arnesen på epost lillian@storhamar-kunstlop.no. (Åpner epostklient) eller tlf 934 63 767 (ekstern).

Relatert innhold

 • Sk8 Hamar

  Publisert

  Hver sommer ønsker storhamar kunstløp velkommen til sin sommerleir full av læring, godt vennskap og mye moro. Vi tilbyr trening i Hamars flotte kunstløparena fra OL 1994, overnatting og bespisning i hallen, samt off-ice aktiviteter i og rett utenfor hallen. Det blir tre isøkter pr. dag, samt barmark og dans annenhver dag.

  Se siden
 • Sk8 Hamar 2024 - påmelding og info

  Publisert 19. februar 2024 kl. 11:30

  Påmeldingen til sommerleiren Sk8 Hamar 2024 er nå åpen og arrangeres som alltid i ukene 29 og 30. Les om årets leir her.

  Les innlegg
 • Sk8 Oberstdorf 2024

  Publisert 19. februar 2024 kl. 13:00

  Årets Sk8 Oberstdorf avholdes fra 24. til 29. juni med 3 økter på is og 1 barmarksøkt hver dag. Påmeldingen er nå åpen og påmeldingsfristen er 15.03.

  Les innlegg