Hopp til hovedinnhold

Om oss

Storhamar kunstløp er Hamars eldste kunstløpklubb og ble stiftet i 1978. Klubben er en del av Storhamar idrettslag (SIL) og holder til på Hamar vest, nærmere bestemt CC Amfi og Storhamar ishall.

Storhamar kunstløp er ett av fire idrettslag tilknyttet Storhamar idrettslag. Kunstløp har lange tradisjoner i «skøytebyen» Hamar, først ved Hamar idrettslag, deretter hos Storhamar idrettslag.

Kunstløp er en forholdsvis liten, men voksende, sport i Norge. Internasjonalt er den en av verdens største idretter.

Storhamar kunstløp er kjent for å være en liten klubb med godt miljø. I dag har vi nærmere 100 medlemmer. De fleste av disse er tilknyttet skøyteskolen, hvor vi har barn fra 3 år og oppover. Skøyteskolen trener én dag i uken, hvor det deles i grupper etter alder og ferdighet. På skøyteskolen er målet å lære seg generelle skøyteferdigheter ved hjelp av lek og aktiviteter.

Vi har også en aspirantgruppe i alderen 8-12 år. Disse trener to ganger i uken, og jobber med å videreutvikle sine skøyteferdigheter. Våre «konkurranseløpere» er i alderen 9-18 år. Disse trener 3-5 ganger i uken, men har et stort ønske om mer istid. Ikke alle konkurranseløperne ønsker å delta i konkurranser, og noen er ikke gamle nok ennå. Men de aller fleste reiser rundt i Norge for å delta i konkurranser.

Våre trenere

Lillian Arnesen

Kontortid 10.00 – 12.00
lillian_arnesen@yahoo.com. (Åpner epostklient)
934 63 767

Vår hovedtrener Lillian Arnesen er utdannet topptrener fra NTNU/Olympiatoppen og har mange års erfaring med å trene kunstløpere. Hun har også en bachelorgrad som førskolelærer, studier i religioner, livssyn og migrasjonspedagogikk.

Lillians mantra er at alle barn som driver med idrett skal bli sett – uansett nivå. Det er viktig å fokusere på idrettsglede og mestringsfølelse. Ikke alle barn ønsker å bli verdensmestere, men de de som ønsker å bli gode skal få lov til det.

Ann-Julie Arnesen

478 15 551

Ann-Julie er datter av Lillian og har vært flere år på landslaget i kunstløp. Hun er nå fast ansatt som trener i klubben og har pedagogisk utdanning som førskolelærer og en mastergrad i pedagogikk.

Amalie Evensen

91635997

Zara Rebecka Jensen Sandlie

Trener i dans under sommerleir

Vedtekter

Last ned Klubbens vedtekter (PDF)