Hopp til hovedinnhold

NB. ny påmeldingsfrist 18.05! Sk8 Hamar 2023

Publisert 28. februar 2023 kl. 21:00

Kjære alle sammen, både nye og "gamle" løpere;

Sk8 Hamar arrangeres som vanlig i uke 29 og 30 og påmeldingen er nå åpnet.

I år blir overnattingen på Prestrud skole, som ligger ved idrettsplassen der også voksenløpere og trenere bor. Dette er 5-10 minutter å gå, avhengig av tempo. Wang renoverer skolen og neste år er vi nok tilbake der. Fordelen ved Prestrud er at den ligger ved en idrettsplass og det er et flott uteområde. Det vil som før være leirmammaer til å følge de minste frem og tilbake, og som alltid får løperen en leirmamma å forholde seg til.

Ved ønske om spesialkost (f.eks. laktosefritt eller glutenfritt) må vi be om å få legeattest på dette. Om man ønsker kan mat medbringes. Da må maten leveres i ferdige porsjoner merket med løpers navn og hvilket måltid/dag. Vi oppbevarer dette på kjølelager.

Alt dere velger å ta med på treningsleir tas med på eget ansvar. All bagasje oppbevares i garderobe med unntak av telefon og sovesaker. Løpere må ha med madrass 80 cm. maks bredde, i tillegg til sovepose/dyne/pute.

Påmelding

Påmeldingsfrist for årets leir er 30.04 18.05.

Ved påmelding før 15.03 vil man få en gratis privattime (20 minutter). Hvilken trener man får privattime med vil ikke være mulig å velge selv.

Klikk her for å gå til påmeldingsskjema (ekstern)