Venteliste Sk8 Hamar 2021

//
Gateadresse og postnr./sted.
Navn på klubb
Hvem trener løperen med til daglig?
Hvis relevant

Informasjon om foresatte

Dersom deltaker er under 18 år er dette påkrevd.
Foresatt 2 (dersom løper er under 18 år ønsker vi telefonnummeret til to foresatte dersom dette er mulig.)

Påmelding

Tempo og bevegelsestrening på is i gruppe. 2 x 45 min pr. uke. Kr 500,- pr. uke.
Off-Ice-rotasjonstrening med Sheila Thelen (med forbehold innreisetillatelse pga koronarestriksjoner). Kr 100,- pr. 10 min.

Nytt program eller ny musikk?

Samtykker og annen informasjon

Ved småskader der lege/legevakt/fysioterapaut/kiropraktor er nødvendig vil foresatte bli kontaktet på forhånd (med mindre det er behov for akutt legehjelp) og bli fakturert i ettertid.
Bilder/video av deltakeren kan bli delt på denne nettsiden, samt på klubbens/leirens facebookside.

Viktig informasjon

Generell informasjon

Innsjekking mellom kl 15.00 og kl 17.30 begge søndager. Det er mulig å teste isen i dette tidsrommet.

Det vil bli holdt informasjonsmøter begge søndager kl 18:00. Her vil grupper og trenere vil bli presentert. Det vil ikke bli publisert informasjon om grupper og trenere i forkant.

For løpere som skal være begge uker anbefales det at det organiseres annen kost og losji fra lørdag 24.07 til søndag 25.07. Det er best for utøvere som er på leir i 2 uker å ha en natt ute av leiren. Dersom dette ikke er mulig kan du melde på overnatting under.

Ansvar

Alt dere velger å ta med på treningsleir tas med på eget ansvar. Det vil være mulig å ta med hengelås hjemmefra og låne låsbart skap til eventuelle (små) verdigjenstander. All bagasje oppbevares i garderobe med unntak av telefon og sovesaker. Sk8Hamar har madrasser, men om utøver ønsker å ha med egen madrass så er 80 cm. maks bredde.

Avbestilling

Påmelding er bindende og depositum kr 2000,- pr. uke innbetales samtidig med påmelding. Påmelding blir ikke registrert før depositum er mottatt.

Ved sykdom eller skade må legeattest fremvises til deltakers reiseforsikringsselskap som eventuelt dekker avbestillingskostnader. Ved symptomer på influensa/forkjølelse må utøver bli hjemme til frisk. Blir de syke under leiren blir de satt i karantene, og må hentes hjem umiddelbart.

Ved sykdom eller skade før Sk8 Hamar starter, refunderes treningsavgiften med unntak av depositum og etter følgende kriterier:
- Ved avbestilling mer enn 50 dager før leirstart refunderes alt utenom depositum.
- Ved avbestilling 50-29 dager før leirstart refunderes 50% (fratrukket depositum)
- Ved avbestilling 28-15 dager før leirstart refunderes 25% (fratrukket depositum)
- Ved avbestilling 14-0 dager før leirstart refunderes 0%

Betaling

Påmelding er gyldig og bindende når depositum er mottatt hos oss og betalingen merkes med deltakers navn. Dersom det blir ledig plass tar vi kontakt og betalingsopplysninger vil da bli gitt.

Om koronarestriksjoner fører til at leiren ikke kan gjennomføres tilbakebetales innbetalt beløp med unntak av halvt depositum.
Kr 0,00

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeids-partnere