Påmelding Sk8 Hamar 2022 (Venteliste)

NB. Det er egne påmeldingsskjemaer for skøyteskolebarn, aspiranter og veteran.

Påmeldingsfrist:

01.04.202210.04.2022
Gateadresse og postnr./sted.
Navn på klubb
Hvem trener løperen med til daglig?
Hvis relevant

Informasjon om foresatte

Dersom deltaker er under 18 år er dette påkrevd.
Foresatt 2 (dersom løper er under 18 år ønsker vi telefonnummeret til to foresatte dersom dette er mulig.)

Påmelding

Losji er dessverre ikke lenger tilgjengelig for uke 30

Trenervalg

Ikke prioriter samme trenger flere ganger. Dette øker ikke sjansen for å få denne treneren.

Privattimer, powerskating og harnesstrening

Privattimer bestilt i skjema har 1. prioritet hos trenerne. Om dere vil bestille flere privattimer når leiren har startet vil vi dele ut skjema for utfylling. Dere må da oppgi tre trenere i prioritert rekkefølge, og leiren vil fordele timer.


Da campen har erfart stor pågang til harness vil man ikke før ved campstart vite om det er ledige timer utover det som er forhåndsbooket. Forespørsel om ledig kapasitet etter påmeldingsfrist, samt ved oppstart camp, blir vurdert fortløpende dag for dag.


Erfaringsmessig blir trenere fyllt opp med privattimer og avtaler gjort direkte med trenere i forkant kan ikke garanteres. Ønsker du å sikre privattimer anbefaler vi at det bestilles her, med fire trenervalg i prioritert rekkefølge. Timene fordeles på trenerne når vi mottar påmeldingen. Vi gjør oppmerksom på at dette er en leir hvor treningsplan legges av leirarrangør.

Tempo og bevegelsestrening på is i gruppe. 2 x 45 min pr. uke
NB. max 5 pr. uke

Nytt program eller ny musikk?

Samtykker og annen informasjon

Ved ønske om spesialkost (f.eks. laktosefritt eller glutenfritt) må vi be om å få legeattest på dette.
Ved småskader der lege/legevakt/fysioterapaut/kiropraktor er nødvendig vil foresatte bli kontaktet på forhånd (med mindre det er behov for akutt legehjelp) og bli fakturert i ettertid.
Bilder/video av deltakeren kan bli delt på denne nettsiden, samt på klubbens/leirens facebookside.

Viktig informasjon

Generell informasjon

Innsjekking mellom kl 15.00 og kl 17.30 begge søndager. Det er mulig å teste isen i dette tidsrommet.

Det vil bli holdt informasjonsmøter begge søndager kl 18:00. Her vil grupper og trenere vil bli presentert. Det vil ikke bli publisert informasjon om grupper og trenere i forkant.

For løpere som skal være begge uker anbefales det at det organiseres annen kost og losji fra lørdag 23.07 til søndag 24.07. Det er best for utøvere som er på leir i 2 uker å ha en natt ute av leiren. Dersom dette ikke er mulig kan du melde på overnatting under.
Løperes familier kan booke rom til gode priser på Clarion Collection Hotel Astoria. Oppgi Storhamar Kunstløp, innen 01.04.

Ansvar

Alt dere velger å ta med på treningsleir tas med på eget ansvar. Det vil være mulig å ta med hengelås hjemmefra og låne låsbart skap til eventuelle (små) verdigjenstander. All bagasje oppbevares i garderobe med unntak av telefon og sovesaker. Sk8Hamar har madrasser, men om utøver ønsker å ha med egen madrass så er 80 cm. maks bredde.

Avbestilling

Påmelding er bindende og depositum kr 2000,- pr. uke innbetales senest en uke etter påmelding. Påmelding blir ikke registrert før depositum er mottatt.

Ved sykdom eller skade må legeattest fremvises til deltakers reiseforsikringsselskap som eventuelt dekker avbestillingskostnader. Ved symptomer på influensa/forkjølelse må utøver bli hjemme til frisk. Blir de syke under leiren blir de satt i karantene, og må hentes hjem umiddelbart.

Ved sykdom eller skade før Sk8 Hamar starter, refunderes treningsavgiften med unntak av depositum og etter følgende kriterier:
- Ved avbestilling mer enn 50 dager før leirstart refunderes alt utenom depositum.
- Ved avbestilling 50-29 dager før leirstart refunderes 50% (fratrukket depositum)
- Ved avbestilling 28-15 dager før leirstart refunderes 25% (fratrukket depositum)
- Ved avbestilling 14-0 dager før leirstart refunderes 0%

Betaling

Påmelding er gyldig og bindende når depositum er mottatt hos oss, senest én uke etter påmelding, og betalingen merkes med deltakers navn. Depositum betales til 1822.39.66450.

Resterende beløp må innbetales innen 15.05.2022.

Om koronarestriksjoner fører til at leiren ikke kan gjennomføres tilbakebetales innbetalt beløp med unntak av halvt depositum.
Kr 0,00

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeids-partnere