Velkommen NM-LM i kunstløp 13.-15.01.17

Storhamar kunstløp ønsker alle velkommen til norgesmesterskap og landsmesterskap i CC Amfi (OL-amfien). På denne nettsiden vil informasjon om mesterskapet bli publisert fortløpende.

Foto fra mesterskapene

Da er link til bildene, som ble tatt av vår stevnefotograf Fredrik Olastuen, lagt ut under menyvalget «Foto.» Under kategoriene «NM kunstløp 2017» og «LM kunstløp 2017» finner dere gallerier for hver enkelt løper. Her kan enkeltbilder kjøpes for kr 100,- og alle bildene av en løper (ca. 5-10 bilder) kan kjøpes for kr. 300,-

Vår fotograf tok over 20.000,- bilder i løpet av mesterskapet, så vi ber om forståelse for at det kan ta noe tid før alle bilder blir lastet opp. Bilder av medaljevinnerne er allerede oppe, mens bilder av de resterende løperne vil lastes opp fortløpende etter klasse.

NOVICE trening lørdag 14.01 flyttet

Treningen til Novice lørdag 14.01 er flyttet fra 14:00 til 14:30.

Klikk for å lese communication fra forbundet.

Program

Klikk her for å se deler av programmet for NM-LM i kunstløp 2017. Komplett program kan kjøpes i inngangen for kr 25,-

Bankettendringer

Vi er svært fornøyde med å ha hele 205 påmeldte til årets bankett. Dessverre har dette medført at banketten har blitt flyttet fra First Hotel Victoria til Scandic Hamar. Tidspunkt har blitt flyttet til kl 19.00 og det vil bli satt opp busser mellom First Hotel Victoria og Scandic Hamar.

Les mer her om bl.a. busstider.

Treningsgrupper

Treningsgrupper og musikkrotasjon for fredag 13.01 er nå lagt ut under menyvalget «Konkurranse» og «Treningsgrupper».

IceCalc-tidsskjema

Klikk her for å se tidsskjema for konkurransen. For tidsskjema med treningstider for de ulike klassene, trykk på konkurranse og foreløpig tidsskjema.

Invitasjon

Invitasjonen til NM-LM 2017 er nå klar og kan ses her. Den er i tillegg sendt på e-post til alle klubber.

Norsk invitasjon

Invitation in English

NM-LMs støttespillere