Sk8 Hamar

Generell informasjon

I over 10 år har Storhamar kunstløp hver sommer ønsket velkommen til en sommerleir full av læring, godt vennskap og mye moro. Vi tilbyr trening i Hamars flotte kunstløparena fra OL 1994, overnatting og bespisning i hallen, samt off-ice aktiviteter i og rett utenfor hallen. Det blir tre isøkter pr. dag, samt barmark og dans annenhver dag.

Vi ønsker både nye og tidligere deltagere hjertelig velkommen til Hamar, en flott ferieby med strandpromenade fra sentrum og helt ut til ishallen. Langs hele denne promenaden er det badestrender. Langs den samme løypa finner dere skate-anlegg, strandvolleyball-baner, samt Hedmarksmuseet med mye gammel kulturarv. Her finner dere også Norsk Jernbanemuseum og Domkirkeruinene (middelalderkirke) som er innebygget i en vakker glasskatedral, Hamardomen (kjent mål for arkitektstudenter fra fjern og nær). En interessant og flott spasertur!

Ellers kan byen vår by på trivelig sentrum med gode uterestauranter. Er været dårlig har vi flott nyoppgradert badeanlegg i Ankerskogen svømmehall, lekeland og bowling. Med andre ord, nok å finne på uansett vær!Sk8 Hamar 2017

Alle som har meldt seg på må sjekke om de har fått en bekreftelse. Om de ikke har det må de sende epost til hovedtrener@storhamar-kunstlop.no for å sjekke. Epost må merkes med leiren de har meldt seg på.

Vi ønsker igjen velkommen til leir i uke 29 og uke 30.

Oppmøte uke 29 vil være søndag 16. juli og oppmøte uke 30 vil være søndag 23. juli. Mer informasjon kommer nærmere leiren.


Påmelding og priser

Påmeldingsfrist er 1.mai og er bindende fra depositumet er betalt.

Kunstløpere:
– Depositum kr 2.000,- betales innen 1. mai og resterende beløp innen 20. juni.
– Pris for én uke: kr 5.450,- og pris for to uker: kr 9.950,- (fradrag kr 1.000 pr. uke for uten overnatting)
– Kr 250,- rabatt pr. påmeldte uke om man melder på før 1. april og betaler innen tidsfristen. Alle som allerede er påmeldt trekker det fra på sluttsummen, og skriver det sammen med barnets navn på siste innbetaling.

Hockey:
– Fullt beløp betales innen 20. juni.
– Pris for én uke: kr 800,- (3 dager) / kr 1.300,- (5 dager). Pris for to uker: kr 1.400,-  (3 dager) / kr. 2.200,- (5 dager). Melder man seg på etter utløpt påmeldingsfrist er prisen kr 300,- pr. dag.

Kontonr. 1822.39.66450


Spørsmål?

Alle spørsmål om sommerleiren rettes til: Lillian Arnesen – hovedtrener@storhamar-kunstlop.no.


Trenere i uke 29

– Jelena Abolina
– Julia Abolina-Kornõšev
– Lillian Arnesen
– Sonja Hovinga
– Tina Robinson MacConnell
– Roman Martenenko
– Susanne Olsson
– Sara Perl
– Billy Sulima
– Anita Welde

Trenere i uke 30

– Jelena Abolina
– Julia Abolina-Kornõšev
– Lillian Arnesen
– Sonja Hovinga
– Tina Robinson MacConnell
– Roman Martenenko
– Sara Perl
– Billy Sulima
– Anita Welde

Ann-Julie Arnesen vil muligens være tilgjengelig for privattimer, men dette vil måtte avtales under leiren.

Våre samarbeidspartnere

Våre samarbeids-partnere